CULISELE PUTERII, o nouă emisiune la Realitatea PLUS. Care sunt jocurile, tensiunile și aranjamentele din spatele scenei politice

0
63

O nouă emisiune debutează în forță la Realitatea Plus, începând cu data de 8 martie – „Culisele Puterii”. În fiecare duminică, de la ora 20.00, veți vedea un dialog politic incendiar, care va scoate la lumină jocurile, tensiunile și aranjamentele din spatele scenei politice.

Alexandra Păcuraru și Gabriel Bălașu sunt gazdele acestui show politic. Ei culeg indicii, analizează mișcările din politica românească de pe parcursul întregii săptămâni și, alături de invitatul lor permanent, care deține secrete din interior, trag concluzii și anticipează evenimentele de săptămâna următoare. Dar cine este acest personaj care cunoște dedesubturile politicii autohtone? Este Miron Mitrea – politician, fost ministru, actual consultant politic. El va răspunde tuturor întrebărilor, va analiza informațiile strânse de Alexandra Păcuraru și Gabriel Bălașu și va realiza o previziune a mutărilor pe care le vor face actorii politici pe această scenă atât de imprevizibilă.

Toți oamenii politici sunt în vizorul lor. Cine candidează și de ce, care sunt susținătorii, interesele, promisiunile, mizele și strategiile lor, care sunt evenimentele care ar putea reconfigura politica românească. Veți putea vedea analize explozive, previziuni și sondaje, cifre de ultimă oră – ridicări și prăbușiri pe scena politică.

Din 8 martie, nu ratați dezvăluirile din Culisele puterii, în fiecare duminică, de la ora 20.00, cu Miron Mitrea, Gabriel Bălașu și Alexandra Păcuraru, numai la Realitatea Plus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.