Inspectorii ANPC, în frunte cu Eduardt Cozminschi, au efectuat în această dimineață controale în spitalele din județul Botoșani. Au găsit mai multe nereguli iar managerii unităților medicale vor trebui să dea explicații și foarte probabil vor urma sancțiuni.

Nereguli s-au găsit în secțiile Spitalului Județean Botoșani, precum și în Spitalul Municipal Dorohoi. Eduardt Cozminschi, președintele Autorității Națională pentru Protecția Consumatorilor a precizat că  în această perioadă se efectuează controale privind calitatea serviciilor adiacente serviciilor medicale, prestate în cadrul unităților spitalicești.

“Comisarii ANPC vor efectua controale în spitalele din  toate cele 41 de județe ale României, inclusiv în Municipiul București,  urmând a fi verificate condițiile de cazare (starea saltelelor, lenjeriilor, pernelor, pilotelor, pijamalelor etc.), igienă (situația grupurilor sanitare/băi) și alimentație din spitale (cantinele,  meniurile, spațiile de depozitare a alimentelor), precum și tot ceea ce ţine de prestarea unui serviciu către pacienţi  în conformitate cu normele europene”, a precizat Eduardt Cozminschi.

ImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagine

Articolul precedentCULISELE PUTERII, o nouă emisiune la Realitatea PLUS. Care sunt jocurile, tensiunile și aranjamentele din spatele scenei politice
Articolul următorMarius Croitoru nu pune presiune pe jucători înaintea meciului cu FC SB: “Avem doar de câștigat”