Croitoru: “Vom trage linie după meciul cu Dinamo”

0
46

FC Botoșani a pierdut două puncte la Clinceni, în fața unei echipe modeste. Deși a avut un om în plus mai bine de 20 de minute, echipa antrenată de Marius Croitoru nu a reușit să mențină avantajul de un gol și să câștige partida.

La finalul meciul, Croitoru era foarte nervos și a anunțat că după meciul cu Dinamo vat trage linie.

„Cum să fiu mulţumit? La ce să fiu mulţumit? Iau un punct la Clinceni, de ce să fiu mulţumit? Mi-e foarte greu să îmi găsesc cuvintele acum, sunt foarte supărat. Cum să nu fiu nervos când joci cu o echipă net inferioară şi să iei gol în 10 oameni? O dată au ajuns la poartă şi au dat gol de la 16 metri cu capul. Să fiu vesel? Normal, le-am spus clar că de meciul acesta se leagă toată munca lor de un an de zile. Din păcate, unii nu au înţeles.

Am ţipat cât am putut de pe margine, dacă ei nu înţeleg? Unii sunt supăraţi că nu joacă, unii supăraţi că joacă. Asta este, vom trage linie după meciul cu Dinamo şi vom vedea exact unde ne aflăm. Din păcate am pierdut o şansă mare de a ne apropia cât de cât de obiectiv. Ruşinos ca o echipă gen Clinceni să ia 4 puncte într-un an de zile Botoşaniului” , a declarat Marius Croitoru la flash interviu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.