FC Botoșani și Viitorul se vor întâlni luni seară, de la ora 20.30, pe stadionul Municipal, în ultimul meci al etapei a 18-a. Până acum, meciurile dintre FC Botoșani și Viitorul au fost spectaculoase, cu multe goluri și multe ocazii.

Doar două din ultimele zece partide dintre FC Botoșani și Viitorul s-au încheiat cu scorul de 1-0. În celelalte opt meciuri s-au marcat minim trei goluri iar cel mai spectaculos a fost în mai 2015 când FC Botoșani și Viitorul au remizat, scor 4-4.

“Va fi un meci disputat, un meci spectaculos, cu goluri. Așa au fost toate meciurile pe care le-am jucat pe teren propriu împotriva Viitorului. Îmi aduc aminte și când eram jucător erau meciuri cu multe goluri. Îmi doresc din tot sufletul să marcăm un gol mai mult decât Viitorul. Suntem două echipe care joacă fotbal, două echipe care joacă ofensiv. E normal să apară ocazii și goluri. Și în meciul trecut am avut situații de a marca dar nu am reușit să o facem, în ciuda unui joc foarte bun. Sper ca băieții să fie mai concentrați și să marcăm”, a spus Marius Croitoru.

În clasamentul meciurilor jucate acasă, FC Botoșani este la retrogradare. În schimb, în clasamentul meciurilor jucate în deplasare, echipa antrenată de Marius Croitoru este pe locul doi, la egalitate de puncte cu FC SB.

“E foarte puțin. Asta este. Echipele care vin la Botoșani, se închid pe două linii și ne este mai greu. Afară, nu se mulțumesc cu egalul, apar spații. Este foarte greu să deschizi o echipă care se pune pe două lunii în ultimii 20-30 de metri. Suntem pe primul loc la punctele aduse din deplasare pentru că suntem o echipă care joacă fotbal. Prefer echipele care vin să joace fotbal dar fiecare echipă are strategia ei”, a mai declarat antrenorul principal al FC Botoșani.

Mihai Roman: “Va fi un meci frumos”

Cel mai experimentat jucător din lotul FC Botoșani este optimist înaintea meciului cu Viitorul și spune că lupta pentru play-off nu este încheiată. Mihai Roman consideră FC Botoșani are șanse de a ajunge în play-off chiar dacă rezultatele din ultima perioadă nu au fost cele așteptate.

“Suntem două echipe care joacă fotbal. Știm forța Viitorului, joacă un fotbal frumos dar și noi avem jucători foarte buni, jucători care pot face diferența în orice moment. Va fi un meci frumos iar la sfârșit cred că vom ieși noi învingători. Contează să câștige echipa, să fie toată lumea mulțumită. Eu cred în play-off, mai sunt atâtea meciuri. Echipa arată fotbal, arată că se poate”, a spus Mihai Roman.