Costel Enache este cu un picior la Astra Giurgiu. Iftime caută un alt antrenor

0
39

Costel Enache a primit o ofertă de la Astra Giurgiu pentru a prelua această formație, după demiterea lui Gheorgeh Mulțescu. Valeriu Iftime este dispus să se despartă de Costel Enache și deja caută un alt antrenor.

Valeriu Iftime, finanțatorul echipei FC Botoșani, a declarat că este de acord să-l lase pe Costel Enache să plece la Astra, mai ales că și-ar dori o schimbare la echipă.

„Acest subiect îl voi discuta mâine de la ora 10 cu domnul Costel. În principiu, nu voi fi împotrivă. El are o ofertă de acolo, iar la noi lucrurile par din ce în ce mai greu de rezolvat. Dacă găsesc un antrenor până mâine, va pleca. Dacă nu, mai rămâne până îmi găsesc un antrenor.

Situația de la echipa noastră este dificilă. În mod normal, sunt de acord cu ideea că echipa nu mai are vlagă cu actuala conducere. Ceva trebuie pus în alt context. Nu-l mai văd pe Costel cu același entuziasm de a construi mai departe, de a scoate echipa din groapa în care ne aflăm. O schimbare ar fi benefică pentru mine, iar Costel are șansa de a merge în altă parte. Ar însemna că s-au aliniat astrele”, a declarat Valeriu Iftime pentru GSP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.