Cornel Șfaițer nu revine la FC Botoșani: „Am avut o tentativă să plec la…”

0
30

Cornel Șfaițer, fostul președinte al FC Botoșani, nu va reveni în fotbal cel puțin până în iarnă. Chiar dacă FC Botoșani are cel mai slab sezon de la promovarea în Liga1 și patronul Valeriu Iftime i-a propus o nouă colaborare, Cornel Șfaițer încă așteaptă.

Cornel Șfaițer a plecat de la FC Botoșani în luna iunie dar a avut oferte de a prelua mai multe cluburi printre care Dinamo și CFR Cluj. A refuzat și spune că nu se gândește să revină în fotbal și să facă muncă executivă.

La începutul lunii iunie am luat decizia să fac pasul în spate la FC Botoșani. Nu mi-a fost ușor, a fost o perioadă grea în primele trei luni. Mulți suporteri din Botoșani, colaboratorii mei din țară, agenți, conducători, mă întrebau de ce am renunțat, dacă voi reveni. Mă dădeau ba la Dinamo, ba la CFR Cluj. Au fost și alte echipe care m-au contactat dar am dorit o perioadă de pauză. Mă gândeam că o să am liniște dar nu a fost așa. Eu am făcut munca executivă la FC Botoșani pentru că așa am dorit, nu am luat bani din fotbalul botoșănean. Ba din contra, am adus. Am fost și sponsor. În primă fază am fost înțeles greșit, mulți doreau să merg pe funcția de președinte executiv. Conduc un business și îmi e foarte greu să plec de la Botoșani și să mă rup de Prodalcom. Am avut o tentativă să plec la Dinamo. În vară au fost multe discuții. Nu știu când voi reveni și unde voi merge”, ne-a spus Cornel Șfaițer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.