Concurs pentru liceenii pasionați de fotografie și poezie

0
42

Liceenii pasionaţi de fotografie şi de poezie se pot înscrie la ediţia a 18-a a Festivalului Naţional de Arte pentru Liceeni LicArt. Organizat de  Clubul Nouă ne Pasă, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, festivalul este coordonat de omul de cultură Radu Herjeu.

La ediţia din 2018 au participat peste 1500 de liceeni, premiile acordate depăşind 15.000 de lei.

Potrivit organizatorilor, prin participarea la LicArt, liceenii au oportunitatea de a deveniţi cunoscuţi şi apreciaţi pentru talentul lor. Mai mult, aceştia interacţionează cu tineri din toată ţara şi au şansa de a participa la cea mai mare tabără de creaţie. Şi, foarte important, pot fi remarcaţi de una dintre personalităţile marcante din domeniile fotografic şi literar care sprijină acest festival prin participarea la marile jurii, care desemnează câştigătorii.

„LicArt rămâne, în această perioadă dificilă pentru cultură şi artă, printre (prea) puţinele spaţii de afirmare a valorii, în care tinerii se pot exprima, pot comunica, pot fi recunoscuţi şi înţeleşi”, susţin organizatorii. Aceştia îi îndeamnă pe tineri să devină licartişti, înscriindu-se în cea mai tare competiţie din ţară, la una sau la ambele secţiuni –poezie şi fotografie (categoriile alb-negru, portret şi diverse).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.