CNAIR a reluat astăzi procedura de licitație a drumului național 28B Botoșani – Tg. Frumos. Deocamdată a fost trimisă documentația către Agenția Națională pentru Achiziții Publice va fi postat anunțul pe SICAP.

Cert este că până la desemnarea câștigătorului licitației vor mai dura câteva luni. La precedent licitație organizată de CNAIR, comisia de licitație a avut nevoie de mai bine de șase luni pentru a afla căsunt probleme în ofertele depuse.

“CNAIR a transmis astăzi, 04 februarie, către ANAP, pentru validare, documentația destinată modernizării DN 28 B, Târgu Frumos-Botoșani (km 0+000 – km 76+758). După validarea documentației, CNAIR va posta în SICAP contractul destinat acestui obiectiv. Valoarea proiectului este estimată la 268.610.000 lei fără TVA, sumă alocată din bugetul de stat”, precizează conducerea CNAIR într-un comunicat de presă.

În data de 22 ianuarie 2019, CNAIR a anulat procedura de achiziție publică pentru modernizarea DN 28B, Târgu Frumos – Botoșani (km 0+000 – km 76+758), motivând că erau lacune în documentele prezentate de ofertanți, toate ofertele fiind declarate neconforme.

Articolul precedentConcurs pentru liceenii pasionați de fotografie și poezie
Articolul următorUn pistol, bani, telefoane, țigări și un aparat de supraveghere au găsit polițiștii în casele contrabandiștilor