Comuna Bălușeni a rămas fără viceprimar după ce acesta și-a anunțat demisia prin rețeaua de socialzare Facebook. El motivează gestul său ca fiiind datorat unor neînțelegeri cu actualul primar, pe care îl acuză de un comportament de „despot” și că folosește în interes personal resursele primăriei.

„Am constatat în această perioadă că nu poate exista colaborare între subsemnatul și actualul primar. Un primar tânăr dar cu comportament de despot, dispus să cheltuie sume uriașe pe campanii de imagine, dispus să terorizeze angajații primăriei să folosească bunurile și resursele financiare ale primăriei în interes propriu.

Comuna Bălușeni trebuie să scape de aceste personaje, așa ziși oameni politici, de fapt, niște disperați să nu le fugă scaunele de sub fund și să piardă țâța (bugetul local) din gură. Nu voi intra în polemică cu nimeni, un lucru este cert, timpul ne va demonstra cine a avut dreptate”, a scris Laurențiu Lupașcu.

Sursa: Realitatea de Botosani

Articolul precedentAntrenor de la un club sportiv din Botoșani, acuzat de agresiune sexuală asupra elevelor
Articolul următorȘOCANT! Un bărbat din comuna Tăcuta s-a împușcat după ce medicii de pe ambulanță i-au găsit parinții înjughiați, întinși pe pat