Antrenorul principal al FC Botoșani este nemulțumit că în ultima perioadă au fost foarte multe greșeli de arbitraj împotriva echipei pe care o pregătește. El spune că a tot așteptat să reacționeze oamenii din conducerea clubului  dar aceștia nu au făcut-o.

Liviu Ciobotariu a dat exemplu meciurile cu Gaz Metan, Dunărea Călărași și Viitorul când arbitrii au făcut câteva greșeli mari care ar fi influențat rezultatul.

“Nu am vorbit niciodată de arbitraj dar de data asta trebuie să vorbesc. S-au adunat, nu mai rezist! Am așteptat ca cineva din conducere să vorbească, văd că nu vor ei, am să vorbesc eu. Responsabilitatea negativă a rezultatelor este a mea și îmi asum tot ceea ce se întâmplă, numai că: mergem la Mediaș, avem penalty clar în minutul 82, al doilea cartonaș la Marius Constantin, marcăm, nu marcăm nu știu, eu pot să dau gol să și câștig acest meci. Jucăm acasă cu Dunărea Călărași, se dă un fault inventat, am lovituri din lateral nici nu apucă Ongenda să bată în careu, se fluieră fault, e ceva inadmisibil. Și la Viitorul cartonaș roșu direct la Ianis, s-a vorbit la televiziune s-a spus da, cartonaș roșu, la Mediaș s-a spus da, penalty! Sunt greșeli dar mi-aș dori să nu mai fie. Au fost multe meciuri, nu vreau să ne ajute dar nici să ne dezavantajeze în situația în care suntem”, a spus Liviu Ciobotariu.

Articolul precedentCiobotariu a schimbat căpitanul. Burcă plătește pentru gafele de la Mediaș
Articolul următorPERFORMANȚĂ. Sportivii botoșăneni au cucerit peste 60 de medalii la Campionatul Național de taekwondo FOTO