Captură de țigări la Păltiniș. Contrabandiștii au scăpat

0
41

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani au descoperit și confiscat 4.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de peste 56.000 de lei.

Ieri seară, în jurul orei 19.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani au observat, în zona localităţii Păltiniş, trei persoane care se deplasau dinspre malul împădurit al râului Prut către interiorul ţării, transportând colete voluminoase.

În momentul în care au observat polițiștii de frontieră, contrabandiștii au abandonat coletele și au fugit spre pădure, profitând de condiţiile meteo şi de întuneric.

La inventarierea bunurilor, s-a descoperit cantitatea de 4.000 de pachete cu ţigări, în valoare de 56.000 de lei. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă şi de trecere frauduloasă a frontierei de stat, în vederea depistării şi identificării persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.