Botoșănean, fost olimpic la informatică și student de top, a fost arestat pentru trafic de persoane în lotul Obu

0
357

Cociorva Andrei-Alexandru, din Botoșani, fost membru al lotului național de informatică și student de top la UBB Cluj, a fost arestat. El a fost arestat în dosarul proxeneților care exploatau femei. Șeful grupării era Vlad Obu, apropiat de-al fraților Tate.

Cociorva Andrei-Alexandru a ajuns locotenentul lui Vlad Obu, pe numele lui complet Cristian Vlad Obuzic.

Vlad Obu, patron de videochat și apropiat al fraților Tate, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Este acuzat de procurorii DIICOT de trafic de persoane, constituire de grup infracțional organizat și instigare publică. Alte trei persoane își vor petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor. 

Toţi sunt bănuiți că racolau și obligau mai multe tinere să producă materiale cu conținut sexual pentru platforme online.

Procurorii au declarat că Vlad Obuzic, pe ale cărui platforme de socializare apar imagini cu el alături de frații Tate, și alți doi suspecți și-au recrutat presupusele victime seducându-le și pretinzând în mod fals că doresc o relație sau o căsătorie.

Victimele erau apoi constrânse să producă conținut pornografic pentru site-urile de socializare, suspecții păstrând majoritatea câștigurilor.

„Pentru a se asigura de loialitatea victimelor și de faptul că vor presta doar în beneficiul membrilor grupului, acestea erau obligate să își tatueze numele sau fața membrului grupului care le exploata”, au declarat procurorii într-un comunicat.

Sursa: Realitatea de Botosani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.