Botoșănean amenințat cu pistolul pentru că a atenționat un tânăr care a aruncat pe jos un ambalaj

0
51

Polițiștii botoșăneni au fost solicitați să intervină după ce un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost amenințat cu un pistol. Bărbatul era pe strada Vârnav iar la un moment dat a atenţionat un tânăr care aruncase pe jos un ambalaj.

Tânărul a scos o armă din buzunarul hainei şi a îndreptat-o către bărbat. Echipajul de poliţie ajuns la locul solicitării și a identificat un tânăr de 19 ani, din municipiul Botoşani, care avea asupra sa o replică de airsoft, care a fost ridicată de către poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase în vederea continuării cercetărilor.

În acest context, în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că replica respectivă nu face parte din categoria armelor supuse autorizării conform prevederilor Legii 295/2004. Tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 2.000 de lei.

Totodată, pe numele său a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ameninţare, în vederea luării măsurilor legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.