FC Botoșani a obținut doar un punct în meciul cu Hermannstadt și rămâne pe loc de baraj în Liga 1. Jocul echipei lui Enache îl nemulțumește pe patronul Valeriu Iftime care l-a remarcat doar pe portarul Martin Fraisl.

Chiar dacă spune că jocul echipei este mediocru, Valeriu Iftime nu intenționează să ia măsuri și să îl demită pe antrenorul Costel Enache. Din câte se pare, Enache are postul asigurat până în iarnă când urmează o analiză a ceea ce s-a întâmplat în acest sezon.

„Nu avem atitudine. Ceva e mort în jocul nostru. Parcă sunt meciurile alea de pe vremuri când eram mediocri. Chinuim fotbalul, îl omorâm. Să nu ai o ocazie clară de gol… Nu mai înțeleg nimic. Fabbrini a fost mediocru astăzi. Nu a făcut nimic. Nu suntem o echipă care să știm să controlăm un joc. Suntem mult mai fricoși decât alții. Golul primit e gol de portar dar el a scos câteva mingi. Noi am dormit vreo 15 minute după pauză. Dacă nu era portarul să ne apere, era nenorocire. Nici Costel (n.r. antrenorul Costel Enache) nu are starea asta de război. Mă gândeam că ne bat, ca să ne lămurească. Dacă ne băteau și ăștia, chiar trebuia să dăm foc la club. Era o problemă. Acum ne mai gândim un pic”, ne-a spus Valeriu Iftime.

Articolul precedentHermannstadt – FC Botoșani 1-1. Cod galben de fotbal
Articolul următorBotoșănean amenințat cu pistolul pentru că a atenționat un tânăr care a aruncat pe jos un ambalaj