Au bătut un bărbat și l-au aruncat în fântână

0
49

La data de 15 noiembrie a.c. politiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr 1 au fost sesizați cu privire la faptul că intr-o fântână de pe raza localității Ipotești a fost identificat cadavrul unui bărbat de 39 de ani.

În cauză a fost deschisă o anchetă sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Totodată a fost dispusă și efectuarea unei necropsii pentru stabilirea cauzei decesului. Ulterior, din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul ca victima ar fi fost agresată de doi tineri, de 18 si 27 de ani, pe care îi cunoștea și cu care ar fi petrecut timpul, consumând băuturi alcoolice, în noaptea de 23/24 octombrie 2020.

Din cercetări a rezultat că între victimă și cei doi agresori ar fi izbucnit un conflict spontan, aceștia din urmă aplicându-i mai multe lovituri, după care ar fi aruncat-o intr-o fântână de pe raza localității unde domiciliază unul dintre aceștia. Astfel, a fost schimbată incadrarea faptei, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infractiunii de omor.

În cursul zilei de astazi, au fost puse in executare două mandate de percheziție domiciliară la locuințele celor doi tineri bănuiți de comiterea faptei.

Cu ocazia activităților desfășurate au fost identificate și ridicate in vederea continuării cercetărilor mai multe mijloace materiale de probă. De asemenea, au fost depistați cei doi tineri bănuiți de comiterea faptei, fiind conduși la audieri.

Față de unul dintre tineri fost luată masura reținerii pentru 24 de ore, celălalt fiind plasat sub control judiciar.

Sursa: Realitatea de Botosani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.