Activitatea de deszăpezire discutată la CJ

0
50

Vineri dimineață începând cu ora 10 va avea loc şedința ordinară a Consiliului Județean unde vor fi dezbătute 22 de proiecte de hotărâri. Printre acestea se află și aprobarea  “Propunerilor de încadrare a drumurilor județene pe niveluri de viabilitate în timpul iernii 2018-2019” și a “Planului operativ de acțiune pe timpul iernii pe drumurile județene din județul Botoșani, iarna 2018-2019”.

Obiectivele acestei hotărâri  au în vedere intensificarea activităților specifice de prevenire și limitare a urmării evenimentelor generate de situațiile de urgență, specifice sezonului rece.

Activitatea de deszăpezire din acest an se va desfășura doar pe patru zone, față de anii anteriori când erau șase. Acestea sunt  zona 1 Botoșani, zona 2 Dorohoi, zona 3 Săveni și zona 4 Trușești.  Direcția Județeană de Drumuri și Poduri  va închiria utilajele necesare deszăpezirii și de combatere a poleiului de la o firmă, așa cum s-a întâmplat și în anii trecuți. Datorită faptului că D.J.D.P. nu are decât 4 utilaje proprii, alte 39 vor fi închiriate. Totodată, „va suplimenta numărul de muncitori pentru revizie sector și intervenție cu un număr de total de 15 muncitori”, se arată în raportul de specialitate al Consiliului Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.