Acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, în vederea prevenirii și limitării infectarii cu virusul Covid-19

0
54

In cursul zilei de ieri, 05 martie 2021, toate structurile Ministerului Afacerilor Interne, precum și specialiști din celelalte instituții cu atribuții de control, sub autoritatea Instituției  Prefectului, au verificat modul în care sunt respectate măsurile impuse de autorități pentru prevenirea efectelor pandemiei. 

Astfel, au fost verificate 75 de locații de interes și 87 de mijloace se transport persoane, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 46 de sancțiuni contravenționale in valoare de peste 11.000 de lei. 

Precizăm faptul că in acest week-end vom continua seria acțiunilor pe linia verificării respectării prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid 19. 

Aproximativ 200 de forțe de ordine vor fi angrenate in activitățile de control desfășurate in acest sfârșit de săptămână. 

Vă recomamdăm să respectați măsurile impuse de autorități atât pentru protejarea propriei sănătăți cât și a celor din jur!

Sursa: Realitatea de Botosani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.