Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Mihăileni, a fost ieri accidentat de un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani, din judeţul Suceava care se deplasa pe drumul naţional DN 29 C, pe direcţia Cândeşti-Siret.

După producerea accidentului, conducătorul auto şi-a continuat deplasarea. Poliţiştii au pornit în urmărirea autorului accidentului, fiind solicitat şi sprijinul poliţiştilor de frontieră. A fost prins în oraşul Sirect, judeţul Suceava. S-a procedat la testarea alcoolscopică a bărbatului, rezultând o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pietonul a refuzat examinarea medicală.

„În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului, conducătorul auto fiind, de asemenea, sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 892 de lei, întrucât nu a oprit la semnalele poliţiştilor”, spun reprezentanții IPJ Botoșani.

Articolul precedentIftime cere 300.000 de euro dar Miron poate pleca gratis la FC SB
Articolul următor17 dosare penale și 345 de kilograme de articole pirotehnice confiscate la Botoșani