La data de 24 iulie 2021, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.5 Mihăileni au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că pe Drumul Național DN 29 C, în orașul Bucecea, a avut loc un accident rutier, soldat cu pagube materiale.

Un tânăr de 24 de ani, din comuna Vlădeni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 29 C, în orașul Bucecea, s-a angajat în depășirea unui autovehicul, împrejurare în care a acroșat un atelaj hipo, care circula din sens opus. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale. 

 

Până la sosirea echipajului de poliție, conducătorul auto a fost identificat și legitimat de un polițist, care se afla în timpul liber și a fost sesizat de un cetățean, cu privire la  faptul că există posibilitatea ca tânărul să părăsească locul producerii accidentului. 

 

În urma testării cu apartul alcooltest, valoarea rezultată, în cazul tânărului de 24 de ani a fost de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cazul conducătorului atelajului hipo, de 0,09 mg/l alcool pur îna erul expirat. 

 

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. 

Sursa: Realitatea de Botosani