4000 de pachete cu țigări confiscate dintr-o locuință

0
42

Polițiștii de frontieră botoşăneni au descoperit, în anexa unui imobil, 4.000 de pachete cu ţigări de contrabandă în valoare de aproximativ 38.000 de lei.

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti au observat cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, pe direcţia localităţii de frontieră Bădiuţi, judeţul Botoşani, două persoane, care încărcau colete voluminoase într-un atelaj hipo, care ulterior s-a îndreptat spre localitate.

Poliţiştii de frontieră au procedat la monitorizarea atelajului, iar la scurt timp au identificat un tânăr de 17 ani, care a declarat, în prezenţa tutorelui, că a transportat la o locuinţă din Bobuleşti câteva colete, fără să ştie ce anume conţin.

Poliţiştii de frontieră au identificat locuinţa, a cărui proprietar este un cetăţean român, în vârstă de 61 de ani. În urma autorizării procurorului de caz, a fost efectuată percheziţia locuinţei, şi, într-o anexă, au fost descoperite opt colete cu ţigarete.

La inventarierea bunurilor a rezultat cantitatea de 80.000 de ţigarete (4.000 de pachete cu ţigări), în valoare de 37.976 de lei, cantitate ce a fost ridicată de poliţişti, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă şi efectuează cercetări în vederea depistării şi identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.