Zodiile care își trădează fără milă partenerii. Horoscopul infidelității

0
42

Infidelitatea este un subiect tot mai dezbătut în ultima perioadă, fiindcă tot mai multe persoane calcă strâmb în relațiile pe care le au. Din diverse motive, aleg să își trădeze fără milă partenerii și să se arunce în brațele altcuiva. Evident, vina nu aparține întotdeauna doar făptașului, dar putem delimita clar semnele zodiacale tentate să înșele fără a fi provocate.

Iată cei mai infideli bărbați ai zodiacului:

Berbec

Masculul născut sub acest semn zodiacal este dornic de a se avânta în cât mai multe escapade romantice. Adoră să facă față provocărilor de orice fel, mai ales că firea lui se încadrează perfect în tipologia „amantului”: este pasional, curajos și mereu pregătit să cadă în ispită. Totuși, nu știe să mintă și nu ar putea să ascundă o relație extraconjugală. Fiind adept al sincerității, preferă să recunoască dacă a greșit și chiar să îi ceară partenerei o nouă șansă. Chiar dacă va încerca să promită că nu va repeta fapta, nu are cum să se țină de cuvânt. El crede cu tărie ceea ce rostește, dar instinctul său este mai puternic și nu îi dă voie să își ducă planurile la bun sfârșit.

Balanță

Bărbatul Balanță înșală foarte rar fără motiv. În general, o face dacă se simte neglijat în relația pe care o are și după ce încearcă, în nenumărate rânduri, să își exprime nemulțumirile în fața iubitei/soției. Când vede că nevoile îi sunt ignorate, nu se mai uită înapoi și trece direct la fapte, căutând afecțiune în altă parte. Tinde să rămână pentru multă vreme în triunghiuri amoroase, încercând să păstreze ambele femei în viața sa. Este foarte vulnerabil când vede domnișoare frumoase și cochete, lăsându-se vrăjit de farmecul lor. Odată ce a prins gustul partidelor de amor cu mai multe femei, nu va dori să se renunțe la acest obicei. Uneori chiar nu realizează că este imoral ce face.

Citește continuarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.