Marius Croitoru nu va avea la dispoziție un buget de transferuri pentru a se putea lupta la play-off în ultimele patru meciuri ale sezonului. Oficialii clubului l-au anunțat pe antrenor că politica de transferuri rămâne neschibat.

FC Botoșani va încerca să aducă doar jucători liberi de contract și care acceptă un salariu lunar de maxim 5000 de euro.

“Eu am sprijinul conducerii dar singura variantă a noastră sunt jucătorii liberi, ieftini. Cifrele sunt pentru alții. Noi nu ne putem permite jucători care au cifre, meciuri jucate, goluri, echipe mari. Am adus jucători care au fost la un anumit nivel, gen Ongenda, Ofosu, Ashkovski. Sunt jucători incredibil de buni pentru România dar nu îi putem aduce în vârf de formă. Noi nu avem bani să cumpărăm și nici buget de salarii foarte mari. Căutăm jucători care acceptă să vină la Botoșani și să înțeleagă că este o rampă de lansare. Nu vreau să schimb foarte mulți din titulari”, a spus Marius Croitoru.

În același timp, antrenorul botoșănean vrea să promoveze și jucătorii tineri de la echipa a doua. O parte dintre aceștia vor merge în cantonamentul din Turcia și se vor pregăti cu prima echipă.

“Vor merge șase copii în cantonament, tot în ideea de a produce jucători tineri. Îi avem pe Haruț, Chidriș, Câmpanu care au confirmat. Mai este Moescu. Avem jucători buni. Alții joacă cinci minute cu tineri iar noi terminăm meciurile cu trei-patru”, a mai spus Croitoru.

Articolul precedentȘase turci prinși în localitatea Mitoc. Încercau să ajungă în spațiul Schengen
Articolul următorCercetat sub control judiciar după ce a înjunghiat un tânăr