Zeci de botoșăneni la deschiderea patinoarului Cornișa GALERIE FOTO&VIDEO

0
57

La mai bine de doi ani de la finalizare, patinoarul din cadrul parcului de agrement Cornișa a fost deschis. Deși patinoarul era funcțional, autoritățile locale au așteptat finalizarea tuturor obiectivelor din parcul Cornișa.

Decizia de a deschide patinoarul a fost luată în această dimineață iar la ora 16.00, primii botoșăneni au intrat în clădire. Nu au fost prea mulți deoarece nu s-a făcut o campanie de promovare. De altfel, nici măcar oficialitățile municipiului nu au fost la deschiderea acestui patinoar.

Până pe data de 10 ianuarie, de luni până vineri, între orele 10.00 – 15.30, tariful este de 12 lei și 8 lei închirierea patinelor iar între orele 16.00 – 21.30 va fi fi 14 lei accesul și 8 lei închirierea patinelor. În week-end și de sărbătorile legale, tariful este 15 lei în timpul zilei și 18 lei după amiaza și seara.

Între 11 ianuarie și 31 martie, tariful va fi 10 lei/serie dimineața, în timpul săptămânii și 12 lei după amiaza și seara iar închirierea patinelor va fi 5 lei. În week-end va fi 13 lei/serie și respectiv 15 lei/serie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.