Vatmanii societății Eltrans vor trebui să meargă la școală și să obțină permisul care le va putea permite să conducă autobuze. În caz contrar, ei vor fi disponibilizați.

Victor Ivănescu, directorul societății Eltrans, spune că încearcă să păstreze tot personalul pe perioada cât se va implementa proiectul de modernizare a transportului local și cât nu vor circula tramvaiele în municipiul Botoșani.

“În perioada următoare demarăm procedura de școlarizare a unor vatmani. Probabil, până vor fi livrate autobuzele, vom finaliza și școlarizarea vatmanilor. Taxatorii vor rămâne. O parte din personalul depoului va rămâne. Șapte dintre tramvaiele pe care le avem vor fi folosite și după finalizarea proiectului. Le vom moderniza și vor fi ac rezerve. Celelalte tramvaie vor trebui dezmembrate și vândute ca piese de schimb. Vom face o echipă care se va ocupa de valorificarea acelor tramvaie. O parte din personal va fi distribuit la serviciul parcări. De asta nici nu am făcut multe angajări acolo”, a spus Victor Ivănescu.

Articolul precedentÎnlocuirea tramvaielor cu autobuze poate dura jumătate de an
Articolul următorBani alocați pentru reabilitarea drumului spre lacul cu nuferi