La sfârșitul acestei luni se va stabili câștigătorul licitației organizate de societatea Eltrans, pentru achiziționarea în leasing operațional a nouă autobuze.

Șase firme s-au arătat interesate iar unele au cerut clarificări suplimentare fapt care a dus la prelungirea termenului de depunere a ofertelor.

“Termenul de depunere a ofertelor a fost 20 ianuarie. Sunt șase ofertanți interesați iar la solicitarea lor, am amânat termenul până pe 30 ianuarie”, a delarat Victor Ivănescu, directorul societății Eltrans.

Directorul Eltrans speră ca după desemnarea câștigatorului să nu apară contestații și să poată încheia contractul.

“Sper să nu fie contestații la licitație. După ce deschidem ofertele, vom stabili câștigătorul. Avem un termen de livrare al autobuzelor. Livrarea va trebui făcută în termen de 150 de zile de la data semnării contractului. Cu veniturile pe care noi le obținem acum, acoperime cheltuielile care vor fi cu leasingul operațional”, a adăugat Ivănescu.

Cele nouă autobuze vor fi folosite până în momentul în care se va finaliza proiectul de modernizare a transportului local cu tramvaiul și până când vor fi cumpărate noile tramvaie.

Articolul precedentValeriu Iftime: “Sunt convins că vom fi în play-off. E o bijuterie ce joacă echipa asta”
Articolul următorVatmani transformați în șoferi de autobuz