Vânători suceveni anchetați pentru mai multe infracțiuni comise în județul Botoșani

0
42

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Botoşani,  efectuează cercetări faţă de doi bărbaţi de 26 şi 31 de ani, din judeţul Suceava sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, ameninţare, lovire sau alte violenţe, distrugere şi violare de domiciliu.

Potrivit polițiștilor, cei doi, se aflau pe fondul de vânătoare din localitatea Cristeşti, moment în care au observat pe drumul comunal DC 51, un autovehicul de teren, în care se aflau trei bărbaţi cu vârstele cuprinse între 34 şi 42 de ani şi trei câini ogari, şi au bănuit că aceştia au comis acte de braconaj.

În aceste context, cei doi bărbaţi au plecat în urmărirea autovehiculului respectiv până în curtea locuinţei unuia dintre ocupanţii acestuia, de pe raza comunei Curteşti, unde, având asupra lor arma de vânătoare,  i-au agresat pe doi dintre aceştia şi i-au ameninţat cu acte de violenţă, apoi au distrus luneta autovehiculului.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs evenimentele, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora să se propună soluţie procedurală.

 Totodată, s-a procedat la ridicarea armei de vânătoare şi muniţia aferentă de către poliţiştii din cadrul S.A.E.S.P. Botoşani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.