Valeriu Iftime: „Rodriguez e un fotbalist bun dar nu putem discuta acum de transferul lui. În iarnă vom vedea”

0
41

Mijlocașul argentinian Jonathan Rodriguez (28 ani) ar putea fi următorul jucător care va pleca de la FC Botoșani la FC SB. Valeriu Iftime nu exclude posibilitatea unui transfer dar este sceptic că Becali va mai investi în jucători.

După meciul FC SB – FC Botoșani 2-2, Jonathan Rodriguez a intrat pe lista de achiziții a lui Gigi Becali dar până în iarnă nu îl va putea lua. Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, nu ar spune nu unui transfer în cazul în care Becali va pune pe masă o ofertă consistentă.

„Acum nu se mai pot face transferuri. Rodriguez e un fotbalist bun dar nu putem discuta acum de transferul lui. În iarnă vom vedea. Totul e posibil. Dacă va fi un preț bun… Nu văd Steaua la fel de vitează ca anul trecut pentru că nu o să aibă bani. Eu am mai spus, faptul că au ieșit din cupele europene CFR Cluj și Steaua, există o subfinanțare de 20 de milioane de euro în fotbalul românesc. La un buget de 10-12 milioane de euro, nu ai cum să susții cu 5 milioane din buzunar. Cei de la Steaua au niște bani de anul trecut dar dacă ratează doi ani cupele europene, e o problemă. Nu mai dă nimeni milioane de euro în fotbal”, a spus Valeriu Iftime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.