UPDATE. Meciul FC Botoșani – FC SB se va juca. Zăpada a fost îndepărtată de pe teren FOTO&VIDEO

0
35

Partida dintre FC Botoșani și FC SB se va juca. Organizatorii au reușit să îndepărteze zăpada de pe terenul Stadionului Municipal iar gazonul se prezintă în condiții bune pentru această perioadă. 

UPDATE La ora 17.00 zăpada era îndepărtată de pe suprafața de joc. Foliile de protecție au fost menținute până când jucătorii vor ieși la încălzire. Zeci de oameni încă încearcă să deszăpezească în zona băncilor de rezerve și în tribune.

Noaptea trecută și în această dimineață a nins în municipiul Botoșani iar stratul de zăpadă pe stadionul Municipal este de aproximativ 10 centimetri. Oficialii FC Botoșani au făcut apel la suporteri pentru a ajuta la deszăpezirea terenului.

Suprafața de joc a stadionului Municipal din Botoșani este acoperită cu folii de protecție încă de joi și din câte se pare gazonul este într-o stare bună. Principala problemă este curățarea terenului de zăpadă.

În această dimineață, în jurul orei 10.00 s-a început curățarea terenului cu câțiva angajați de la DSPSA și cu cei din cadrul clubului FC Botoșani. În două ore, nici măcar un sfert din teren nu a fost curățat.

„Eu cred că vom reuși curățarea terenului. Cu voluntarii, cu angajații FC Botoșani. Cu câteva ore înainte de joc vor aduce deținuți. Noi sperăm să eliberăm tribunele și terenul ca să se poată juca. Mai avem noi un tractoraș și un ATV cu care vom curăța aleile. Totul este să nu mai ningă pentru că nu ne putem pune cu natura. Mi-am adus aminte de ziua de 6 martie când oricât ne străduiam noi să deszăpezim, nu s-a putut face nimic. Nu ai cum să te pui cu viscolul”, a spus Eugen Țurcanu, directorul DSPSA Botoșani.

Partida dintre FC Botoșani și FC SB este programată să se dispute în această seară, de la ora 20.00.

Și-au făcut poze cu zăpada

Astăzi la prânz, jucătorii FC SB au venit la stadionul Municipal din Botoșani pentru a vedea cum arată terenul dar au avut o surpriză. Stratul de zăpadă era de peste 10 centimetri.

Unii jucători păreau îngrijorați de condițiile meteo iar alții au profitat de zăpadă și și-au făcut fotografii pe stadionul din Botoșani. Gnohere a dat la o parte folia de protecție și a făcut fotografii la gazon. Olimpiu Moruțan și Mihai Roman au profitat de revenirea pe Municipal și au discutat cu cei din conducerea și staff-ul FC Botoșani.

După câteva minute, elevii lui Dică au plecat înapoi la hotel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.