Un polițist de frontieră a venit beat să își încarce butelia cu gaz la o stație GPL – Acesta a fugit cu mașina și a accidentat un pieton

0
78

A fost scandal de proporții la o stație GPL din Techirghiol după ce un polițist de frontieră care a venit băut să își încarce butelia cu gaz a reacționat violent când a fost tras la răspundere. Acesta a fugit cu mașina și a dat peste un pieton după care a fugit de la locul accidentului. 

UPDATE:

Au apărut primele reacții în cazul polițistului de frontieră care a iscat un scandal de proporții la o stație GPL din Techirghiol. Totul după ce a venit băut să își încarce butelia cu gaz și a reacționat violent când a fost tras la răspundere și a fugit cu mașina, a dat peste un pieton după care a fugit de la locul accidentului. Bărbatul va fi sancționat disciplinar. 

Imediat după scandalul iscat de polițistul de frontieră la stația GPL din Techirghiol, purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă a reacționat și spune că în funcție de gravitatea faptelor se vor lua măsurile necesare.

„Cercetarea este efectuata de politistii din cadrul ipj constanta noi garda de coasta dezaprobam total astfel de comportament politistii de frontiera sunt permament instruiti cu privire la modul de comportare in societate si consumul de bauturi alcoolice. La nivelul conducerii Gărzii de Coasta s a dispus inca de ieri dimineata efectuarea de urgenta a cercetarii disciplinare fata de politistul de frontiera”, a spus Andrei Ene, purtatorul de cuvant al Gărzii de Coasta.

Știrea originală: 

Totul s-a întâmplat seara, atunci când agentul aflat în afara serviciului venise cu mașina personală la stația GPL. Acolo a fost văzut de mai mulți bărbați care au încercat să îl oprească de teamă să nu se producă o tragedie similară cu cea de la Crevedia.

Unul dintre bărbați s-a urcat pe capotă însă polițistul tot a reușit să fugă. La scurt timp a fost prins și testat alcooltest de unde a rezultat că acesta consumase o cantitate mare de alcool. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.