Deputatul PNL Cristian Achiței intenționează să realizeze până pe 1 Decembrie, un album cu 100 de fotografii din județul Botoșani. Parlamentarul a lansat o invitație cetățenilor județului să îi trimită fotografii din toate comunele și orașele județului.

Cele mai bune 100 de fotografii vor apărea în acest album care urmează a fi publicat până pe data de 1 Decembrie.

„Cu ocazia CENTENARULUI MARII UNIRI, vă propun Dumneavoastră, cetățenilor județului Botoșani, să fim parteneri în derularea unei activități de sărbătorire a evenimentului.

Vreau să adunăm împreună cât mai multe fotografii reprezentative pentru județul nostru, cel puțin câte una din fiecare comună, oraș sau municipiu. Cele mai reușite 100 de fotografii vor fi selectate într-un album de colecție pe care îl vom lansa public până la data de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, marcând astfel sărbătoarea centenarului Marii Uniri. Albumul se va numi “Centenar – Iubesc județul Botoșani!”.
Trebuie doar ca Dumneavoastră să fotografiați ceea ce considerați că este reprezentativ pentru satul, comuna, orașul sau municipiul în care locuiți și să încărcați fotografiile în format electronic pe site-ul www.achiteicristian.ro. Îți iubești localitatea? Trimite-ne o poză și fă astfel posibilă includerea ei în albumul centenar  – Iubesc județul Botoșani!”, a postat deputatul Cristian Achiței, pe contul personal de facebook.

Articolul precedentPeste 2200 de elevi din județul Botoșani nu au putut ajunge la școală din cauza grevei transportatorilor
Articolul următorCântec patriotic lansat de Fetele din Botoșani, în An Centenar VIDEO