Firmele de transport persoane și-au suspendat astăzi activitatea iar peste 2000 de elevi din județul Botoșani nu au ajuns la școală. Patronii acestor firme sunt nemulțumiți că ministrul Transporturilor a dat un ordin prin care liberalizează rutele.

Potrivit reprezentanților IȘJ Botoșani, în această dimineață au lipsit 2246 de elevi navetiști, cei mai mulți de la liceul din Șendriceni.

„În schimbul unu, 2246 de copii nu au reușit astăzi să ajungă la școală. Urmează să vedem la schimbul doi. În județul Botoșani sunt aproximativ 4300 de elevi care fac naveta. Cei mai mulți sunt la Șendriceni. 520 de copii nu au fost astăzi la școală. La liceul din Șendriceni, aproximativ 90% sunt navetiști. Cei mai afectați sunt elevii de liceu. Acolo avem cei mai mulți elevi navetiști”, ne-a spus Gabriel Hârtie, șeful Inspectoratului Școlar Județean Botoșani.

Articolul precedentIncendiu stins după 11 ore. Cauza probabilă o constituie acțiunea intenționată
Articolul următorUn parlamentar botoșănean lansează o provocare cetățenilor. Vrea să realizeze un album cu 100 de fotografii reprezentative ale Botoșaniului