Un nou contract de furnizare a gazelor naturale semnat de Modern Calor

0
45

Conducerea societăţii Modern Calor a încheiat un nou contract de furnizare a gazului metan. În aceste condiţii, furnizarea apei calde se va face în continuare în condiții normale.

“A durat ceva mai mult până am finalizat negocierea acestui contract, pentru că ne-am dorit să obținem un preț convenabil la gaz, atât pentru societate, dar mai ales pentru clienți, având în vedere că majorarea impusă anterior, de neacceptat de altfel, era de aproximativ 30%. Pentru ca furnizarea energiei termice în sezonul rece care urmează să se desfășoare în cele mai bune condiții, așteptăm ca și autoritatea locală să facă demersurile necesare pentru îndeplinirea obligațiilor ce-i revin, conform contractului de delegare a serviciului de producere, transport și furnizare a energiei termice, atât în privința restanțelor de plată, cât și pentru asigurarea la timp a plăților pentru lunile următoare”, a declarat Florin Sandu, director general al Modern Calor.

Potrivit acestuia, contractul de delegare a serviciului de producere, transport și furnizare a energiei termice prevede că autoritatea locală a municipiului Botoșani are obligația de a achita diferența dintre prețul local de producere, transport și furnizare a energiei termice și cel de facturare către populație, obligație neachitată din luna aprilie 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.