Un jucător care a luat două titluri cu CFR Cluj va deveni cetățean de onoare în localitatea natală. Propunerea primarului va fi supusă spre aprobare în Consiliul Local iar titlul va fi înmânat la finalul campionatului.

Mihai Bordeianu (28 ani) este jucător de bază la CFR Cluj, are două titluri câștigate cu echipa antrenată de Dan Petrescu și este aproape de a-și trece în palmares încă unul. Este născut în Flămânzi și pe terenul de fotbal este un războinic, la fel ca strămoșii lui care au făcut răscoala de la 1907.

A jucat la Ceahlăul Piatra Neamț, FCM Dorohoi și FC Botoșani iar în ianuarie 2018 s-a transferat la CFR Cluj devenind în scurt timp titular în echipa lui Dan Petrescu. În urma evoluțiilor bune din Liga1 și Europa League, Mihai Bordeianu a fost convocat și la echipa națională a României.

Dan Oloeriu, primarul orașului Flămânzi, a inițiat un proiect de hotărâre care urmează a fi aprobat în Consiliul Local, pentru acordarea titlului de cetățean de onoare fotbalistului de la CFR Cluj. Edilul speră ca la finalul acestui sezon, Mihai Bordeianu să revină în Flămânzi și să-i înmâneze titlul în cadrul manifestărilor dedicate zilelor orașului.