Trimis după gratii pentru înșelăciune și fals

0
54

Miercuri, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani au identificat un bărbat de 29 de ani din municipiul Botoşani, acesta fiind cercetat pentru comiterea mai multor infracţiuni de falsuri în înscrisuri.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că în luna martie a acestui an bărbatul s-a prezentat la sediul unui magazin care comercializează produse electronice, cu intenţia de a achiziţiona un telefon mobil.

Achiziţia a fost efectuată printr-un credit obţinut la o instituţie financiară care deţine un punct de lucru în incinta magazinului respectiv, ocazie cu care a prezentat o carte de identitate ce avea înscrise datele unei alte persoane, falsificând fotografia titularului şi adresa de domiciliu.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, pe numele său fiind întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

În cauză se continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, în vederea luării măsurilor legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.