Francezul Hervin Ongenda (23 ani) ar putea pleca în această iarnă de la FC Botoșani. Două echipe din Italia îl vor pe fotbalistul care mai are un an și jumătate contract cu FC Botoșani. 

Fostul jucător al PSG este dorit de CFR Cluj, CSU Craiova și mai nou de FC SB, chiar dacă Gigi Becali l-a ironizat pe francez.

Potrivit DigiSport, reputatul jurnalist italian Gianluca DiMarzio scrie că și alte două formații din Serie A, Spal și Udinese, ar fi interesate de serviciile lui Ongenda.

„Renașterea lui Ongenda abia a început. Fotbalistul care poate evolua pe orice post în ofensivă strălucește acum la FC Botoșani. Are două goluri și un assist, dar a contribuit la majoritatea reușitelor echipei sale. Acum e considerat unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1.

Steaua, CFR și Craiova au bătut deja la ușa celor de la Botoșani pentru un transfer în ianuarie, dar visul fotbalistului este să joace în Serie A. Deja două echipe din Italia, Spal și Udinese, îl monitorizează îndeaproape.

În mintea lui Ongenda este Milanul lui Leonardo, fostul său director sportiv de la PSG.”, scrie Gianluca DiMarzio.

În vârstă de 23 de ani, Hervin Ongenda a mai evoluat până acum la PSG, Bastia, PEC Zwolle și Murcia. El a bifat până acum 13 partide în Liga 1, în care a reușit două goluri și un assist. Ongenda are contract cu Botoșani până în 2020.

Articolul precedentChef cu politicieni și șefi de instituții, de Ziua Națională, la Botoșani
Articolul următorSocial democrații nu vor vota proiectul privind majorarea impozitelor și taxelor locale