Sute de tineri la Bursa locurilor de munca

0
59

399 de botoşăneni, din care 363 absolvenţi, au participat ieri la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, organizată de Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) la Uvertura Mall. La deschiderea oficială a participat şi subprefectul Daniela Lozneanu. Peste 40 de angajatori au participat la această ediţie. Aceştia au pus la dispoziţie un număr total de 546 de locuri de muncă.
19 dintre absolvenţii prezenţi au fost angajaţi pe loc. Aceştia au ocupat posturi de manager, agent de securitate, vânzător, muncitor necalificat precum şi posturi în alimentaţia publică.
142 de absolvenţi au fost selectaţi în vederea efectuării unei probe de lucru la sediul angajatorilor în perioada imediat următoare.
La bursă au participat şi elevi din clasele terminale, cărora li s-a oferit consiliere profesională şi sfaturi în alegerea unei cariere.
Pentru prima dată au fost prezenţi şi reprezentanţi ai Ministerului Apărării Naţionale. Tinerii au părut interesaţi de o carieră militară astfel că au solicitat cât mai multe informaţii.
Bursa locurilor de muncă organizată de AJOFM şi-a atins scopul şi de această dată, prin facilitarea contactului direct între angajat şi viitorii angajaţi, precum şi selecţiile pentru participare la proble de lucru. De asemenea, tinerii absolvenţi, cât şi angajatorii au fost informaţi despre noile reglementări care încurajează mobilitatea forţei de muncă şi crearea de noi locuri de muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.