ȘTEFĂNEȘTI. Sute de oameni au sărbătorit Centenarul în stradă. Două zile de spectacole organizate de primărie

0
51

Locuitorii orașului Ștefănești au avut parte de două zile de spectacole în acest week-end. Primăria nu a mai organizat zilele orașului ci s-a preferat o acțiune de amploare cu ocazia Centenarului.

Pe 1 și 2 decembrie, Primăria orașului Ștefănești a organizat două spectacole cu artiști de muzică populară. Chiar dacă termometrul arăta -8 grade, sute de oameni au venit să se distreze și să sărbătorească în stradă 100 de ani de România. Cei mai mulți au venit să vadă Ansamblul Plăieșii din Republica Moldova. Parcarea de lângă sediul primăriei s-a umplut în momentul în care Plăieșii au urcat pe scenă. Oamenii au cântat, au dansat și au uitat de frigul de afară. Foarte apreciate au fost și Fetele din Botoșani. Au început cu un cântec patriotic lansat înaintea Centenarului și au continuat cu mai multe piese proprii. Nu a lipsit celebra melodie Hai la Botoșani care a devenit cunoscută în toată România.

În cele două zile de spectacole, pe scena din Ștefănești au mai urcat Constantin Bahrin, Dan Doboș, Alexandra Plămadă, câteva ansambluri și câțiva copii talentați.

Potrivit primarului Florin Buțura, evenimentul a fost organizat în mare parte cu bani din sponsorizări și cu o contribuție mică din bugetul local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.