Spectacol caritabil la Teatrul „Mihai Eminescu”

0
31

Actorii Teatrului “Mihai Eminescu” au demarat campania umanitară “Artişti pentru un artist – Toţi pentru unul!” cu scopul de a-l ajuta pe actorul Mihail Donţu, ce se confruntă cu grave probleme de sănătate. Actorii botoşăneni vor prezenta astăzi, începând cu ora 18.00, spectacolul “Bocitoarele vesele”, în regia lui Alexandru Vasilache.Accesul la spectacol se va face în baza unei donaţii de minim 20 de lei de spectator. “Banii obţinuţi vor fi donaţi pentru tratamentul colegului nostru Mihail Donţu – Mişa, cum îi spunem noi, care trece printr-o grea suferinţă, o boală necruţătoare ce-i pune viaţa în pericol. Mișa Donțu este un bun coleg și un actor necesar teatrului nostru, pe care ni-l dorim să revină cât mai curând alături de noi”, au transmis reprezentanţii Teatrului “Mihai Eminescu”.

Mișa Donțu este absolvent al Universității de Arte „George Enescu” din Iași, Facultatea de Teatru – Păpuși marionete – promoția 1999, an în care debutează cu spectacolul „Însemnări din subterană”. În acelaşi an a fost angajat actor la Teatrul „Mihai Eminescu”. De atunci, a dat măsura talentului său în peste 40 de spectacole.
Pe parcursul celor 19 stagiuni, Mișa Donţu s-a remarcat și ca un inspirat regizor punând în scenă şase spectacole, unele cu mare succes la public. „Cererea în căsătorie”, de exemplu, se află în repertoriul instituției și după 12 ani de la premieră numărând aproape 150 de reprezentații!
„Vă mulțumim anticipat pentru spiritul de solidaritate de care suntem convinși că veți da dovadă și de data aceasta, ca în atâtea alte dăți. Vă aşteptăm, dragi prieteni!”, au mai transmis reprezentanţii teatrului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.