Consiliul Județean a organizat o nouă licitație pentru a întreținerea drumurilor județene iar la finalul acestei luni se vor desemna câștigătorii. Vor fi două firme câștigătoare. Una se va ocupa de drumurile județene din nordul județului iar a doua de cele din sud.

Imediat după semnarea contractelor, primul drum care va intra în lucru este Flămânzi – Prăjeni – limita cu județul Iași.

“La sfârșitul acestei luni se deschid ofertele și sperăm ca la jumătatea lunii aprilie, când și vremea ne va permite, să putem să ne apucăm de covoare asfaltice. Prima dată atacăm covoarele asfaltice și apoi plombările. Vom începe cu drumul Flămânzi – Prăjeni – limita cu județul Iași pentru că sunt solicitările cele mai mari. Botoșănenii preferă să meargă la Iași pe această rută pentru că este mai liberă și drumul e mai scurt. Am împărțit județul în două zone și vom avea doi constructori. Vom ataca drumurile în funcție de capacitatea constructorilor”, a spus Costică Macaleți, președinte Consiliu Județean Botoșani.

Articolul precedentCursuri de calificare organizate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură
Articolul următorConsiliul Județean pompează 3 milioane de lei în Nova Apasev