Mii de botoșăneni au ieșit în stradă, în ultima seară din 2018, pentru a petrece Revelionul. Mai bine de jumătate din Pietonalul Unirii s-a umplut botoșăneni veniți să asiste la spectacolul organizat de primărie.   

La fel ca la majoritatea evenimentelor organizate în ultimii ani de primărie, bugetul a fost unul de criză. Nu s-au putut aduce nume mari din muzica românească dar s-a preferat un spectacol cu mulți artiști locali.

Fetele din Botoșani și Francisca au încălzit publicul iar Gelu Graur a făcut un show total cum nu ar fi făcut mulți artiști consacrați.

Fostul semifinalist de la Vocea României a avut câteva mesaje cu un puternic impact, a cântat melodii din anii ’80 – ’90 care erau cunoscute inclusiv de copii de 13-14 ani, a coborât de pe scenă și i-a salutat pe cei aflați în primele rânduri iar pe final a dedicat o melodie celor care au rude și prieteni plecați la muncă în străinătate.

Înainte de miezul nopții, pe scenă a urcat SHIFT, un tânăr aflat pe val în muzica românească, care a avut mai multe colaborări cu Connect-r, Ioana Ignat sau Ruby și care este foarte apreciat de adolescenți.

La trecerea dintre ani, botoșănenii au avut parte de un foc de artificii după care pe scenă a urcat Paula Seling și i-a făcut botoșăneni să rămână în stradă până după ora 1.00.

Articolul precedentFestival de datini și obiceiuri cu peste 2000 de oameni la Pomârla
Articolul următorMii de ore de muncă au de efectuat beneficiarii de ajutor social