Protest cu 200 de oameni și 50 de mașini la început de an VIDEO

0
53

Aproximativ 200 de oameni s-au mobilizat astăzi la prânz și au participat la un protest spontan, solicitând asfaltarea drumului județean 294A Avrămeni – Mitocm care de ani buni este într-o stare jalnică.

Protestul nu a fost unul anunțat și pregătit din timp. Cei care au participat spun că a fost totul spontan și că oamenii s-au mobilizat pe rețelele de socializare. Au participat la acest protest aproximativ 200 de persoane cu peste 50 de autovehicule.

Drumul județean 294A Avrămeni – Mitoc are 12 kilometri și de ani buni este aproape impracticabil. Mulți locuitori ai comunei Mitoc preferă să ocolească prin Manoleasa deoarece își distrug mașinile pe drumul județean. La acest protest nu au fost prezenți primarii comunelor din zonă.

„Nici un primar de la cele 3 comune (Mitoc Avrameni Adasani) nu au fost prezent la aceasta manifestare, probabil nu mai reprezinta aceste comunitati si nu sustin asfaltarea drumului judetean Avrameni – Panaitoaia – Mitoc. S-au poate nu sunt conectati la retelele de socializare”, a precizat Sorin Scutariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.