Ponta: „Sunt foarte mândru că am reușit să legăm Botoșaniul de Suceava”

0
41

Prezent la Botoșani pentru a lansa Partidul Pro România, Victor Ponta le-a readus aminte celor din sală că în mandatul său de prim-ministru s-a făcut drumul Botoșani – Suceava.

În plus, el a spus că în 2017 era programat să se modernizeze drumul Botoșani – Tg. Frumos numai că lucrările nu au mai demarat. Un alt obiectiv care ar fi trebuit finalizat este Punctul de Trecere a Frontierei Racovăț. S-au investit foarte mulți bani dar a rămas închis și nu sunt șanse prea mari de a fi redeschis.

„Sunt foarte mândru că am reușit să legăm Botoșaniul de Suceava. Unele lucruri le-am început și nu le-am terminat. Am venit acum cu mașina și știu cât de greu este să ajungeți la Iași. Îmi povestea domnul primar de acel punct de frontieră (n.r. Racovăț), am dat banii, e făcută toată infrastructura dar înțeleg că nu funcționează. De fiecare dată când am venit la Botoșani, am rămas cu câte o amintire frumoasă”, a spus Victor Ponta.

„Să se dezvolte și Botoșaniul. Nu doar Cluj sau Timiș”

Ponta susține că din momentul în care a demisionat de la conducerea guvernului, Moldova a fost ignorată și niciun proiect important nu s-a mai realizat.

„Eu nu am făcut politică decât la PSD. Am fost simplu membru, șef la tineret, membru simplu, președinte și iar membru simplu. În manifestările mele o să fiu un social democrat, un om de stânga. Să se dezvolte și Botoșaniul. Nu doar Cluj sau Timiș. Să putem promova oameni din toate părțile. În 2016 am făcut campanie și am spus că dacă ne votați, vom promova oameni de calitate. Vedeți cine a ajuns acum în guvern. Oameni care cu siguranță niciun profesor nu i-ar fi trecut de clasa a VIII-a. Am promis că în 2017 trebuie să legăm Botoșaniul de Iași. Nu s-a mai întâmplat nimic, nu se face niciun proiect, nicio autostradă care să lege Moldova de Ardeal sau București”, a mai afirmat liderul Partidului Pro România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.