Pompierul maratonist a fost premiat și de șeful IPJ Botoșani

0
30

În cursul dimineţii zilei de astăzi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani şi-a deschis larg uşile pentru a-l întâmpina şi felicita pe campionul Iulian Rotariu, subofiţer în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani.

În semn de vădită apreciere din partea instituţiei în cadrul căreia acesta îşi desfăsoară misiunea permanentă în slujba cetăţeanului, plutonierul major a sosit astăzi însoţit de colonelul Amarandei Mihail-Cristian – şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani.

Recent întors în ţară după ce a participat, ca şi în alte rânduri de la un ultramaraton desfăşurat în Antarctica pentru o cauză nobilă, oaspetele de seamă a fost întâmpinat de colectivul instituţiei noastre într-un cadru zâmbitor, cu aplauze şi flori, toate acestea într-o încercare timidă de materializare a unei imense aprecieri şi consideraţii faţă de munca şi eforturile depuse de-a lungul timpului la toate misiunile la care a luat parte.

Mereu plin de credinţă, cu forţa fizică necesară şi optimism, Iulian nu a încetat să atragă cu fiecare ocazie aprecieri pentu munca sa, atât la nivel naţional, cât şi internaţional.

O mândrie pentru noi toţi, ca români, oameni şi colegi, un şablon de putere, voinţă şi nobleţe sufletească, colectivul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani şi-a înclinat astăzi pălăria în faţa omului, tată, soţ, pompier şi campion, Iulian Rotariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.