O casă de pe strada Dragoș Vodă din municipiul Botoșani a fost cuprinsă de flăcări, în această după-amiază. În momentul izbucnirii incendiului, în interior se afla un tânăr, în vârstă de 26 de ani. Acesta a ieșit și a cerut ajutor.

La caz s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și o ambulanță SMURD, precum și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. 

Aceștia au constatat că ardeau bunurile dintr-o cameră și o baie, existând pericolul de propagare a flăcărilor la alte încăperi. Preventiv, au fost evacuate două persoane care locuiesc într-o altă casă, lipită de cea care a fost afectată de flăcări. 

Incendiul a fost stins în limitele găsite. Pompierii au eliminat riscul de explozie, din interior fiind scoasă o butelie.

Tânărul a suferit arsuri la nivelul feței și mâinilor, fiind preluat de echipajul SMURD și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Cel mai probabil, incendiul s-a produs după ce gazul acumulat în cameră, de la o butelie defectă, s-a aprins în momentul în care tânărul a folosit o brichetă. 

Sursa: Realitatea de Botosani

Articolul precedentS-a ales cu dosar penal după ce a fost descoperit cu un document fals
Articolul următorTwitter riscă să fie interzisă în UE dacă nu combate „dezinformarea”