Polițiștii botoșăneni au descins la două locuințe din comunele Vorona și Corni unde aveau informații că sunt țigări de contrabandă. Într-una din locuințe au fost găsite 330 de pachete cu țigări.

Poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale nr. 1 Botoşani au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Botoşani. Cele două percheziţii au fost efectuate la locuinţa unui bărbat de 63 de ani din comuna Vorona, respectiv la imobilul unei femei de 62 de ani din comuna Corni.

În urma percheziţiilor, la locuinţa femeii a fost depistată cantitatea de 330 de pachete de ţigarete de diferite mărci, de provenienţă Republica Moldova şi Ucraina, pe care aceasta le deţinea fără drept, în vederea comercializării.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat a fost estimat la suma de 3.300 de lei, ţigaretele respective fiind confiscate de poliţişti.

Potrivit reprezentanților IPJ Botoșani, cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de  colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau destinate săvârșirii acesteia.

Articolul precedentMai mulți jandarmi pe străzi în perioada sărbătorilor
Articolul următorAngajat al unei spălătorii auto din Botoșani reținut de polițiști