Un bărbat de 33 de ani a sesizat organele de poliţie cu privire la faptul că la data de 21 decembrie, s-a deplasat cu autoturismul la o spălătorie auto de pe raza municipiului Botoşani, lăsând cheile persoanei care urma să se ocupe de spălarea vehiculului.

Acesta din urmă, un tânăr de 24 de ani, şi-a însuşit pe nedrept autoturismul, pe care l-a condus spre ieşirea din municipiul Botoşani. Pe timpul deplasării a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Totodată, cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma accidentului a rezultat avarierea autoturismului, valoarea prejudiciului fiind estimată la suma de 3.400 de euro.

Faţă de tânărul de 24 de ani poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, pe numele său fiind întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de abuz de încredere, distrugere şi conducere fără permis.

Articolul precedentPercheziții la contrabandiștii de țigări
Articolul următorCuțite și un spray lacrimogen găsite de polițiști în urma acțiunilor prin baruri