Orașul izolat de autorități. Toate drumurile naționale și județene sunt aproape impracticabilă

0
54

Un oraș din județul Botoșani a fost izolat de către autorități iar în momentul de față, toate drumurile sunt aproape impracticabile, fie că vorbim de drumuri naționale sau județene.

Orașul Ștefănești este poarta de intrare în Europa dinspre Republica Moldova dar după ce treci vama parcă te întorci în timp. Drumurile sunt aproape impracticabile, fie că vorbim de cele naționale sau cele județene. Deputatul PNL Cristian Achiței a făcut mai multe interpelări și a solicitat alocarea de fonduri pentru modernizarea drumului Botoșani – Ștefănești.

„Am avut promisiuni că până la rectificarea bugetară vom avea hotărârea de guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici pe Botoșani – Ștefănești. Nu o avem. Botoșani – Ștefănești nu apare anul acesta. Nu se poate trece la etapele următoare. Dacă apare anul acesta hotărârea de guvern, s-ar putea bugeta în 2019 și să se facă procedurile de licitații. PSD-ul izolează cu bună știință sud-estul județului Botoșani. Mă refer la drumul 24C Santa Mare – Ștefănești – Ripiceni – Manoleasa Prut și Ștefănești – Durnești – Botoșani pentru că sunt mulți primari PNL. Ei împart oamenii în funcție de culoarea politică a primarului și își bat joc de anumite zone ale județului. În acest moment, orașul Ștefănești este izolat complet din punct de vedere rutier. Drumul național care vine de la Santa Mare e praf, cel care vine de la Botoșani e praf, cel spre Ripiceni e praf. Ba mai mult, drumul județean de la Dobârceni la Ștefănești l-au scos cu bună știință din lista de la PNDL deși era propus încă din 2015. Este singurul drum care l-au scos pentru că sunt primari PNL”, a spus deputatul Cristian Achiței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.