Mincă se laudă că are 11% și vrea funcții de directori la Botoșani

0
16

Șefii ALDE Botoșani au început să emită pretenții. Ei au făcut un sondaj în urma căruia au anunțat că au 11% și că din acest moment trec la negocieri cu pesediștii.

Liliana Mincă a stabilit și o comisie de negociere din care face partea ea, Gheorghe Carmocanu și Mihai Țâbuleac. Ea susține că imediat după ce se votează Codul Administrativ se duce peste pesediști și începe să negocieze.

„Cei din coaliție să ne asumăm și guvernarea pe plan local, nu doar la nivel central. Sunt foarte mulți directori în deconcentrate, foști peneliști, foști pedelișt care nu fac altceva decât să pună piedici coaliției de guvernare. (…) Să guvernăm și noi la nivel de județ Botoșani. Când îți asumi guvernarea, își asumi și la nivel central dar și la nivel local. De ce ne ascudem după cireș? Noi suntem foarte tranșanți. Suntem parteneri de coaliție, îi respectăm pe partenerii noștri. Avem nevoie să fim și noi respectați. Avem oameni de foarte bună calitate. Conform sondajului pe care l-am prezentat, ALDE Botoșani are 11%. Suntem în coaliție cu PSD-ul, o să ne așezăm la masă și o să vedem unde este nevoie de experiența colegilor noștri”, a spus Mincă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.