Marius Croitoru este nemulțumit de arbitraj: “Este incredibil…”

0
58

Chiar dacă a câștigat împotriva Chindiei Târgoviște, Marius Croitoru nu a uitat acel meci și greșelile făcute de arbitri. Au fost două faze care puteau decide rezultatul partied și ambele arbitrii au comis greșeli în defavoarea FC Botoșani.

Marius Croitoru a declarat că nu vrea niciun ajutor din partea arbitrilor ci vrea ca aceștia să fie imparțiali. Mai mult, el a vorbit din nou despre necesitatea introducerii arbitrajului video care ar putea elimina anumite greșeli.

“Am în minutul 75 gol valabil după care în minutul 76 au ei contraatac și dau în bară. Un jucător aflat în ofsaid un metru și ceva, dă cu capul și norocul nostru că nu a dat gol. Arbitrul de tușă a lăsat jocul să continue. Este incredibil. Rar mi-a dat să văd așa ceva în fotbal. Mie să-mi anuleze golul după care să lase echipa adversă să marcheze dintr-un ofsaid mare. Avram nu a ridicat ofsaid, la aceeași fază mi s-a accidentat și Țigănașu. Era exact pe linia atacanților. Nu am nevoie să fim ajutați ci vreau să fim arbitrați corect. Vrem să jucăm fotbal. Nu înțeleg de ce sunt astfel de greșeli. Probabil dacă vom aduce VAR-ul, aceste greșeli vor dispărea”, a spusMarius Croitoru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.