La trei pași de play-off. Croitoru: “Pe hârtie suntem favoriți”

0
63

Mai sunt trei etape din returl campionatului iar FC Botoșani este pe locul șase, la egalitate de puncte cu Gaz Metan Mediaș, formație aflată pe locul șapte.

Pentru FC Botoșani urmează meciul cu Hermannstadt iar Marius Croitoru nu concepe vreun pas greșit. Spune că elevii săi sunt foarte motivați și că pot învinge orice adversar din Liga 1.

“Este foarte important meciul pentru că este primul. Mai sunt încă două meciuri în afară de acesta în care sunt puse în joc încă șase puncte. Cu cât acumulăm mai multe puncte, cu atât suntem mai aproape de obiectivul final. Hermannstadt are jucători buni, jucători masivi, puternici, dar și noi suntem o echipă foarte bună. Pe hârtie suntem favoriți. Important este ceea ce se întâmplă pe teren la ora jocului. Din punctul meu de vedere, băieții sunt la un nivel la care putem spune că n-au teamă de niciun adversar”, a spus Marius Croitoru.

Principalele adversare ale FC Botoșani în lupta pentru play-off vor avea meciuri foarte dificile. Viitorul joacă împotriva Universității Craiova iar Gaz Metan întâlnește liderul CFR Cluj.

Partida dintre FC Botoșani și Hermannstadt se va juca luni, de la ora 17.30, pe stadionul Municipal. Prețul biletelor este între 15 și 30 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.